Samantha Yvel
Oprichtster

Ik ben Samantha Yvel en ik heb al jarenlang een enorme passie voor schoenen. Op 30 juni 2015 werd ik trotse tante van mijn nichtje Riley-Rose. Niet veel later is mijn passie voor schoenen ontpopt naar het idee om iets te gaan doen met babyschoentjes, maar wel met nēt dat beetje extra. Speelgoedwinkels liggen vol met babycadeaus, maar het merendeel wordt al snel verkocht of in de kelder gelegd. Er ontbreken persoonlijke, originele cadeaus voor de aller jongste generatie. Een have-to-have item voor elk lief klein engeltje dat geboren is op deze wereld.

Met dat in gedachten, werd Have To Heaven geboren. Have To Heaven maakt met liefde handgemaakte labels om babyschoentjes een persoonlijk tintje te geven.

Zoek je een origineel cadeau voor op een babyshower, kraamvisite of verjaardag? Of wil je vroeg beginnen met het verwennen van je eigen wonder? Dan eindigt jouw zoektocht hier! Je kunt de schoentjes zelfs gebruiken als decoratie in de babykamer. De babyschoenen zijn leverbaar met standaard tekstjes, maar het is juist de persoonlijke touch die je de schoentjes kunt geven, die het echt een uniek geschenk maakt.

De schoentjes worden leuk ingepakt, dus ook de presentatie van het cadeau wordt volledig voor je verzorgd. Een fantastisch en uniek babyproduct, leuk verpakt, voor jezelf of een ander. Dat is Have To Heaven.