Veelgestelde vragen

Mocht het antwoord op jouw vraag hier niet onder staan, stuur dan gerust een bericht via het contactformulier.

Alle gepersonaliseerde babyschoenen zijn (deels) handgemaakte producten. Ik doe mijn best jouw gewenste product zo spoedig mogelijk te leveren, maar houd rekening met een verzendtijd van 2 à 5 werkdagen, met uitzondering van feestdagen.

Goed nieuws! Have To Heaven rekent geen extra verzendkosten, dus dit is voor jou helemaal gratis!

De babyschoenen worden in een leuke cadeaudoos verpakt zodat het geheel direct klaar is om te geven aan een ander of aan jezelf! Deze doos gaat in een kartonnen verzenddoos, zodat je bestelling wordt beschermd tijdens de verzending.

iDeal

Als je kiest om de bestelling via iDEAL te betalen, wordt jouw betaling direct online afgehandeld binnen een beveiligde omgeving van je eigen vertrouwde bank. Nadat de betaling succesvol binnen iDEAL is afgerond, ontvang je direct via email een orderbevestiging/factuur en wordt je bestelling vrijgegeven.

PayPal

Als je kiest voor de betaalmethode PayPal, wordt je betaling per creditcard direct online afgehandeld binnen jouw beveiligde persoonlijke omgeving van PayPal. Nadat de betaling succesvol binnen PayPal is afgerond, ontvang je direct via email een orderbevestiging/factuur en wordt je bestelling vrijgegeven.

Creditcard

Als je kiest voor de betaalmethode via een Creditcard, wordt je betaling per creditcard direct online afgehandeld binnen de beveiligde omgeving van ons betaalsysteem Mollie. Nadat de betaling succesvol binnen Mollie is afgerond, ontvang je direct via email een orderbevestiging/factuur en wordt je bestelling vrijgegeven.

Heb jij babyschoenen besteld met een standaard, op de website vermeldde, tekst? Dan is het mogelijk jouw product binnen 14 dagen te retourneren, mits het product ongebruikt en onbeschadigd is en zich in de originele verpakking bevindt. Het geld wordt na ontvangst zo spoedig mogelijk teruggestort. Let op: de verzendkosten voor het retourneren van een product zijn voor jouw eigen rekening.

Bevat jouw bestelling een gepersonaliseerde tekst, dan is het helaas niet mogelijk deze bestelling te retourneren, omdat het een uniek product betreft, dat niet meer geschikt is voor doorverkoop.

Ondanks dat ik er alles aan zal doen je naar tevredenheid van dienst te zijn, kan het voorkomen dat je een klacht hebt. In dit geval kun je contact met mij opnemen via info@havetoheaven.com. Ik zal jouw klacht in behandeling nemen en mijn uiterste best doen om binnen 5 werkdagen na ontvangst tot een, voor beide partijen, passende oplossing te komen.

Je kunt de algemene voorwaarden hier bekijken.

Alle producten zijn gekoppeld aan een voorraadsysteem. Hierdoor kun je bij het betreffende product altijd zien of het voorradig is.

Wanneer een artikel niet op voorraad is kun je deze vooruit bestellen. De levertijd is afhankelijk van waar de leverancier gevestigd is. Houd rekening met een lange levertijd, gezien sommige producten naar Nederland verscheept moeten worden. De levertijden kunnen in sommige gevallen oplopen tot een maand. Zodra het product weer binnen is, zal ik je hiervan op de hoogte stellen.

Afhankelijk van de kleur is het materiaal gemaakt van:

Zilver: Aluminium, dit is een erg licht materiaal en verkleurt niet.

Goud: Messing

Rosé: Koper

Messing en Koper kunnen reageren op de omgeving en daardoor langzaam verkleuren, zoals bij aanraking met vocht, zuurtegraad van de huid, parfum. 

Let op: Have To Heaven biedt geen garantie op verkleuring.

Tip:

De plaatjes op de babyschoenen komen weinig tot niet in aanmerking met de huid en vocht, dus de verkleuring zal niet snel optreden. Gebeurt dit wel na verloop van tijd, dan kun je de labels gemakkelijk weer mooi glanzend krijgen in de originele kleur door met het speciale polijstpad op de labels te wrijven. Voila, zo goed als nieuw! Voeg voor slechts €1,00 een polijstpad toe aan je bestelling.

Ik adviseer je eventuele vlekken op de schoenen zelf met de hand en een vlekkenverwijderaar te verwijderen. Het wordt afgeraden de babyschoenen te wassen, om verkleuring en eventuele beschadiging aan de schoenen te voorkomen.

Contactformulier

Fields marked with an * are required

KVK 66048982
BTW NL203507575B01

Postadres
Have To Heaven
Hondiusstraat 39A
3021 NH Rotterdam
Nederland

Contactgegevens
info@havetoheaven.com
0634036505